Stockholmstraat 3, Groningen

Service

Doe-het-zelf hal


Voor eigenaren die onderhoud aan hun schip willen doen hebben wij de Doe-het-zelf hal. Hier kunt u in een verwarmde omgeving werken aan uw schip. Omdat de beschikbaarheid beperkt is (vooral in de wintermaanden)

Buiten


Winterstalling buiten op een veilige bok op de wal. Voordeel van deze manier is de gunstige prijs en dat het gemakkelijker is eigen werkzaamheden aan uw schip te doen. Een groot nadeel is natuurlijk dat uw schip te lijden heeft van de winterse weersinvloeden. Hiertegen moet u het schip goed beschermen, eventueel doen wij dat voor u. Blijft het schip buiten op de wal, dan halen wij in de herfst uw schip uit het water en spuiten het onderschip schoon. Daarna plaatsen we uw schip op een veilige bok en rijden we hem met de hydraulische botenwagen op zijn plaats. Bij deze stalling is het mogelijk om werkzaamheden aan uw boot te doen zolang die andere schepen en de omgeving niet bevuilen of beschadigen. Ook kunt u de Doe-het-zelf-hal afhuren. Heeft u hier vragen over, dan kunt u die altijd even stellen aan de werfeigenaar.

Binnen


Overdekte stalling in de standaard hal beschermt uw schip tegen weersinvloeden. Ondanks deze bescherming kan er toch nog condens ontstaan de verschillen in de temperatuur. Maakt u gebruik van deze stallingsmogelijkheid, dan halen wij in de herfst uw schip uit het water en spuiten het onderschip schoon. Daarna plaatsen we uw schip op een veilige bok en rijden we hem met de hydraulische botenwagen naar de standaard hal. Bij deze stalling is het niet mogelijk om werkzaamheden aan uw boot te doen die andere schepen kunnen bevuilen of beschadigen. Hiervoor kunt u de Doe-het-zelf-hal afhuren. Heeft u hier vragen over, dan kunt u die altijd even stellen aan de werfeigenaar.

Geïsoleerde hal


Overdekte stalling in onze geïsoleerde hal biedt de beste bescherming voor uw schip. Eerst halen wij uw schip uit het water, dan spuiten we het onderschip schoon. Als dat is gedaan plaatsen we het schip op een veilige bok en rijden we het met de hydraulische botenwagen naar de geïsoleerde hal. Hier heeft uw schip geen last van vorst en andere weersinvloeden. Alleen bij erg extreem weer zullen er extra maatregelen genomen moeten worden. Bij deze stalling is het niet mogelijk om werkzaamheden aan uw boot te doen die andere schepen kunnen bevuilen of beschadigen. Hiervoor kunt u de Doe-het-zelf-hal afhuren.

Kleine boten opslag


Voor de stalling van sloepen en kleine boten (tot 6 meter) hebben wij speciale tarieven. Deze boten hebben vaak een eigen bok of staan op een eigen trailer. De prijzen van de winterstalling zijn daarom per boot verschillend, maar liggen tussen de € 250,- en de € 400,- bij overdekte stalling in de standaard hal. In de geïsoleerde hal liggen deze prijzen tussen de € 550,- en € 700,- Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen van de grotere boten worden berekend per vierkante meter.